duminică, 2 mai 2010

Muzeu cu casute de miniaturi


Nu cred ca imi doresc ceva mai mult pe lumea asta sa pot sa am si eu un orasel de casute cum se vede in imagini..bine...macar sa pot sa ajung sa vad un muzeu cu atat de multe casute!
Numai cineva care a tinut in mana un patut din lemn cu cearsaf din dantela si pernita din saten toate la scara mica sau cineva care a inceput sa colectioneze asa ceva poate sa imi dea dreptate si sunt sigura ca si persoana aceea este innebunita sa vada multe casute si tot atat de innebunita sa le si aiba.
Mi-a spus a fata cu care ma conversez despre papusi si miniaturi, tot colectionara de asa ceva www.miniaturidecolectie.blogspot.com (super blog) ca in germania mai ales unde a luat mare amploare aceasta indeletnicire ajung colectionarii sa aiba pe la varsta pensionarii si cate 40 de casute!40 DE CASUTE!!!
Cat de frumos ar fi sa imi pot desfata si eu simturile cu cartiere intregi cu casute din toate epocile,cu toate rasele umane,cu toate rasele de animale,si cu toate marcile de masini, biciclete si mototciclete de pe vremuri..
Va las acum sa vizualizati filmuletul si va doresc sa ajungeti sa le si vedeti pe viu!Sau asa cum sunt ele, in nemiscare!